Aika: keskiviikkona 31.5.2016 klo 8:00-13:00
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Ilmoittautuminen ja aamupalatarjoilu klo 8:00 alkaen. Koulutus alkaa klo 8:45. Lounastarjoilu klo 12:15 alkaen.

Tilaisuus on suunnattu yritysjuristeille ja yrityksen henkilöstöasioista vastaaville. Aamupäivän aikana otetaan katsaus työlainsäädännön tärkeimpiin muutoksiin ja oikeustapauksiin työoikeuden saralla viimeisen vuoden aikana. Sen jälkeen johdatellaan työyhteisösovittelun maailmaan, käydään läpi sovittelun perusperiaatteita, käyttötarkoituksia ja sovittelijan roolia. Lisäksi kuulemme miten sovittelu on toiminut Turun yliopistossa 10 vuoden aikana erilaisissa ongelmatilanteissa.

Lopuksi keskustellaan miten ja mistä asioista työpaikalla ylipäänsä voidaan sopia ja mistä ei sekä käydään läpi työsuhteen päättämissopimusten sudenkuopat käytännönläheisten esimerkkien avulla. Ilmoittaudu mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelma:

  • Ajankohtaista työoikeudesta – Petri Ellimäki, Senior Legal Counsel, Fondia
  • Sovun rakentaminen työyhteisössä - johdatus työyhteisösovittelun maailmaan  Minna Laurila, Senior Legal Counsel, Fondia
  • Sovittelukokemuksia elävästä elämästä – Ismo Saario, Hyvinvoinnin kehittämispäällikkö, Turun yliopisto
  • Sopimisen rajatut mahdollisuudet – Anne Kangasniemi, Senior Legal Counsel, Fondia
  • Työsuhteen päättäminen sopimalla – Leena Roiko, Senior Legal Counsel, Fondia
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Vuosiorganisaatiolisenssin hinta on 900 euroa (+ ALV), sisältäen max. 2 henkilön osallistumisoikeuden 6 koulutustilaisuuteen vuosittain.Voit myös osallistua 250 euron (+ ALV) kertamaksulla. Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton. Myös Fondian lakiosastoasiakkaat voivat osallistua koulutukseen maksutta.