Fondia
1.9.2015

Fondia etsii projektiliiketoiminnassa kokenutta juristia - deadline 15.8

3.8.2011

Fondia on vuonna 2004 perustettu lakipalveluyritys, joka tekee asiat uudella tavalla. Fondia myy yrityksille lakiosastopalvelua, yritysjärjestelyjuridiikkaa ja sähköisiä työkaluja, joita on helppo ostaa tarpeen mukaan. Fondia on moderni, hyväntuulinen kasvuyritys, jossa on kokenut henkilökunta ja hyvä vanhanajan palveluasenne. Toimimme Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Fondia on luonut lakialalle täysin uudenlaisen yrityskulttuurin. Suhtaudumme työhön kunnianhimoisesti, mutta pidämme huolta myös hyvinvoinnista ja riittävästä vapaa-ajasta. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet työssä oppimiseen, urakehitykseen ja koulutukseen. Fondia on myös tutkitusti hyvä työpaikka. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ja Euroopan paras lakipalvelualan työpaikka ( www.greatplacetowork.fi ). Tällä hetkellä meitä Fondiaaneja on jo 75, ja kasvu jatkuu.

Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta: www.fondia.fi

Fondia etsii sinua,

Projektiliiketoiminnassa ansioitunut juristi

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänäsi on huolehtia nimettyjen yritysasiakkaiden päivittäisestä juridiikasta. Työssäsi pääset syventymään asiakkaittesi liiketoimintaan ja vastaamaan heidän juridiikastaan. Arvomme näkyvät päivittäisessä työskentelyssä: toimimme tehokkaasti asiakkaan liiketoiminnan ehdoilla ja keskitymme olennaisiin asioihin turhaa jargonia välttäen.

Haemme tehtävään juristia, jolla on kokemusta suurien toimitusprojektien (esim. teollisuus- tai rakennusalalta) juridiikasta. Kokemus pitkien toimitusketjujen juridiikasta katsotaan myös eduksi. Olet ollut mukana laatimassa erilaisia liiketoimintasopimuksia ja olet ollut vastuussa niiden neuvotteluista sekä suomeksi että englanniksi.

Fondiassa työskentelet päivittäin muidenkin Fondiaanien kanssa – olemme valinneet tiimityön yksinäisen pakertamisen sijaan. Hyvän Fondiaanin tunnistaa aktiivisuudesta, avoimuudesta ja positiivisesta suhtautumisesta elämään. Fondiassa kannustetaan kyseenalaistamaan vanhat kaavat ja toimintatavat.

Tunnistitko itsesi? Luottamukselliset yhteydenotot Fondiaaneista vastaavalle Paula Stelanderille p. 020 7205406. Hakemukset ansioluetteloineen tehtävään pyydämme lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen paula.stelander(at)fondia.fi 15.8. mennessä.

Kommentit

Jätä vastaus(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)


Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.