Asiakkaamme

98 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Hakukriteerit:

Marek Hintze

Toimitusjohtaja,

Hedengren Oy

Lue lisää

kiinteistot

"Fondian lakimiehet hankkivat itsekin aktiivisesti tietoa, eikä vain myyntitarkoituksessa. He haluavat pysyä ajan tasalla meidän liiketoiminnasta ja pitää yllä omaa ymmärrystään. Fondiasta voi aistia, että siellä halutaan tehdä töitä asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseksi..."

Lue lisää

Ossi Alastalo

Toimitusjohtaja,

Parmaco Oy

Lue lisää

kiinteistot

”Saamme Fondialta koordinoidun palvelun lakiasioissa. Yksi meili tai puhelinsoitto meiltä riittää, asia etenee siellä heti. Fondian yhteyshenkilö pystyy ohjaamaan meidät aina oikealle asiantuntijalle tilanteen mukaan, heillä on tarjolla laajasti erikoisjuridiikan alueita. Oikean henkilön hakeminen veisi minulta liikaa aikaa, kun tilanne on päällä.”

Lue lisää

Ulla Pöllänen

Toimitusjohtaja,

Väritukku Oy

Lue lisää

other

”Yhteistyö on sujunut hyvin. Teimme Fondian kanssa peruskartoituksen, jossa tuli katsottua meidän liiketoiminnan eri osa-alueet, esimerkiksi onko human resources –asiat varmasti oikein hoidettu. Kartoituksen pohjalta mietimme sitten yhdessä, mitkä asiat käydään läpi vielä tarkemmin.”

Lue lisää

Maarit Herranen

Toimitusjohtaja,

Äänekosken Energia Oy

Lue lisää

energia

"Fondian toimintamalli on hyvä, eli yksi juristi hoitaa asiakkuutta ja lisäksi on käytössä erikoisalojen asiantuntijoita. Johtamisen kannalta tämä on helppoa, tarvitsen vain yhden soiton ja saan kaiken ’avaimet käteen’-periaatteella. Säästän paljon aikaa...."

Lue lisää

Lauri Rissanen

Financial & HR Manager,

Continental Rengas Oy

Lue lisää

other

"Kaikki Fondian juristit ovat olleet ammattitaitoisia ja mukavia. He ovat osanneet positiivisella tavalla asettua asiakkaan asemaan. Continentalilla on Suomessa rajalliset resurssit, ja minullakin on monta hattua päässä. Kun lakiasiat hoituvat joustavasti ja nopeasti, voin käyttää omia resurssejani muuhun.."

Lue lisää

Kenneth Sjödahl

Toimitusjohtaja,

Shell Sweden Aviation AB

Lue lisää

energia

”Kun asiat tulevat esiin, minulta tulee nopeita pyyntöjä ja tarvitsen nopeita vastauksia. Fondian lakimiehet lunastavat tämän toiveen mennen tullen. Palvelu on juuri, mitä kaipaan. En halua kuluttaa aikaani pohtien, miten toimia näissä asioissa. Palvelu on jouhevaa, ja asiat kulkee kuin öljytty moottori.”

Lue lisää

Tuomas Timonen

Toimitusjohtaja,

Kemijoki Oy

Lue lisää

energia

”Fondian toimintamallin vahvuus on siinä, että tämä on tavallaan ulkoistettua sisäistä toimintaa. Voimme ottaa suoraan yhteyttä lakimieheen ja heti voidaan alkaa pohtia, miten asia hoidettaisiin. Tässä on laajemmat resurssit ja laajempi osaamispohja kuin jos tämä olisi sisäistä toimintaa. Prosessi on hiottu, ja homma lähtee heti liikkeelle, helposti ja laadukkaasti.”

Lue lisää

Pelle Bourn

Talousjohtaja,

Aditro Holding AB

Lue lisää

ict

”Suunnittelimme tytäryhtiön myymistä Suomessa, ja päätimme toteuttaa tämän Fondian kanssa. Olimme jo pitkään tehneet yhteistyötä, joten tunsimme heidät ja he tunsivat meidät. Halusimme myös todella käytännönläheisen lakitoimiston ja kokonaisen tiimin tekemään töitä kanssamme.”

Lue lisää

Janne Anttila

Toimitusjohtaja,

Analyse Solutions Finland Oy

Lue lisää

ict

”Saimme pääomakierroksen hienosti maaliin, ja vastapuolen edustajakin kiitteli Fondian asiantuntijan toimintaa. Hän pystyi hoitamaan asiaa rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti, eikä katsonut asiaa vain yhdestä näkökulmasta. Saimme myös erittäin hyvät sopimusehdot, ja pääomasijoittajakin oli tyytyväinen.”

Lue lisää

Krista Koskinen

Lakiasiainjohtaja,

Fonecta Oy

Lue lisää

ict

”Fondia on helpottanut arkea, voimme teettää heillä esimerkiksi selvityksiä, jotka veisivät meiltä liian paljon aikaa. Saamme hyvän ja kattavan selvityksen, mutta siinä ei kuitenkaan mennä siirtelemään pilkun paikkoja, vaan mittakaava on oikea ja asia edellä mennään.”

Lue lisää

Samuli Siljamäki

Talousjohtaja,

Siili Solutions Oyj

Lue lisää

ict

”Fondian juristeista huokuu ikään kuin rennompi tapa toimia, vaikka asiantuntemus on yhtä hyvällä tasolla kuin isoilla kilpailijoilla. On hyvä, että yhteistyöstä voi tehdä mukavampaa ja ettei kanssakäyminen asiakkaiden kanssa ole niin virallista.”

Lue lisää

Erkki Ikäheimo

Johtaja, kotimaan liiketoiminnan divisioona ja lakiasiat,

Lappset Group Oy

Lue lisää

kiinteistot

”Fondiassa on varsin kokeneita juristeja, joista moni on työskennellyt teollisuuden parissa, mikä on tuonut tiettyä näkemyksellisyyttä oikeudelliseen neuvontaan. Fondian neuvonanto ei ole rajoittunut pelkästään juridisiin aspekteihin, vaan he pystyvät tarvittaessa ottamaan kantaa myös liiketoimintaan.”

Lue lisää

Petri Härkönen

Talousjohtaja,

Ponsse Oyj

Lue lisää

kiinteistot

”Asiointi Fondian kanssa on mutkatonta ja selkeää. Heillä ilmeisesti tällaiset asiat huomioidaan, kun henkilöitä rekrytoidaan. Meillä on tykästytty siihen, että Fondian juristeilla on nopea vaste asioihin, se on hirmu tärkeää. Aina ei ole valtava kiire, mutta on hyvä tietää, että asia on saatu vireille.”

Lue lisää

Henna Lehtinen

Talousjohtaja,

Bonnier Kirjat Suomi Oy

Lue lisää

media

”Fondian tapa toimia on hyvä ja välitön, eikä se ole kiinni vain omasta yhteyshenkilöstä, vaan kaikilta muiltakin saa valtavan hyvää palvelua. En voi sanoa mistään asiasta, että tuon voisivat tehdä paremmin. Harvinaisen hyvä kumppani, kaikki toimii aivan loistavasti.”

Lue lisää

Will Cardwell

Partner,

Courage Ventures Oy

Lue lisää

media

”Eräs Fondian suurimmista hyödyistä on se, että heillä on lakimiehiä, jotka ymmärtävät tilanteen kaikki näkökohdat. He ovat tuloshakuisia ja keskittyvät kaupan läpiviemiseen. He tekevät sen tilanteeseen ja asiayhteyteen sopivalla tavalla.”

Lue lisää

Timo Lepistö

Toimitusjohtaja,

Nordic Morning Oyj

Lue lisää

media

”Päädyimme Fondiaan myös siksi, että se on pohjoismainen toimija. Nordic Morningin pääkonttori on Suomessa, mutta tuloista kaksi kolmannesta tulee Ruotsista. On luontevaa aloittaa hankkeita Suomessa, mutta myös Ruotsin päässä tarvitaan juristeja, jotka puhuvat samaa kieltä ja tuntevat paikalliset markkinat. Voimme koota yhteisiä tiimejä.”

Lue lisää

Ilkka Länkinen

Toimitusjohtaja,

Santapark Oy

Lue lisää

media

”Fondiassa saamme kohtuullisella kustannuksella käyttöön suuren joukon asiantuntijoita. Ei tarvitse alkaa etsiä, kuka tietyssä kaupungissa tietäisi jostain juridiikan aihepiiristä. Se on loistavaa, että aina löytyy oikea osaaja. Sen tässä on oppinut, että sopimusoikeusosaajat ovat ihan eri asia kuin vaikka riita-asioiden hoitajat.”

Lue lisää

Päivi Kauppinen

Toimialajohtaja,

TNS Gallup Oy

Lue lisää

media

”Palvelu on nopeaa, ja laatu on todella hyvää. Fondia toimii hyvin asiakaslähtöisesti ja työstää asiat mahdollisimman pitkälle, jolloin meille asiakkaana on helppoa jatkaa neuvotteluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Juristeilla on usein oma jargoninsa, mutta Fondia pystyy hoitamaan asiat juridisesti pätevästi ja samalla puhumaan niistä ymmärrettävästi.”

Lue lisää

Harri Puurunen

Talousjohtaja,

Docrates Oy

Lue lisää

terveydenhoito

”Fondiasta on tullut kiinteä osa meidän yritystämme. Tuntuu siltä, että tässä yhtiöt ja ihmiset ymmärtävät toisiaan.”

Lue lisää

Markku Ignatius

Lakiasiainjohtaja,

Supercell Oy

Lue lisää

peli

”Fondia on hyvin asiakaslähtöisesti rakentanut valmiiksi työkaluja ja palveluja, ja me olemme noukkineet sieltä palikoita, kuten sopimushallinta ja piratismivalvonta. Fondian lakimiehet osaavat puhua samaa kieltä meidän kanssamme, he ovat käytännönläheisiä ja ryhtyvät toimeen.”

Lue lisää

Päivi Marttila

Hallituksen puheenjohtaja,

Aspocomp Group Oyj:n hallitus

Lue lisää

ict

”Yhteistyö on sujunut oikein hyvin. Fondian ilmapiiri vaikuttaa niin, että ihmiset ovat hyvin välittömiä ja on helppo olla yhteydessä ja kysyä neuvoa. Olen Fondian lakimieheen tyytyväinen, ja samoin on koko hallitus.”

Lue lisää

Jonas Holst

International Sales Manager,

Blueair AB

Lue lisää

ict

”Työskentelemme Fondian kanssa päivittäin, ja olemme todella tyytyväisiä saamaamme tukeen. He tuntevat meidät hyvin, koska toimivat lakiosaston roolissa. Fondian lakimiehet ovat hyvin ammattimaisia ja heillä on hyvä kansainvälisen liiketoiminnan ymmärrys, mistä on paljon hyötyä Blueairille.”

Lue lisää

Juha Sarsama

Toimitusjohtaja,

Panostaja Oyj

Lue lisää

other

”Meillä on koko ajan myös vastapuolen toimijoita toisella puolen pöytää, joten me benchmarkataan alan osaamista. Uskomme, että Fondia pystyy tarjoamaan asiantuntevaa ja kattavaa palvelua, vaikka tulisi miten eriskummallinen keissi vastaan.”

Lue lisää

Sari Pohjonen

CFO,

Reima Oy

Lue lisää

media

”Fondian toimintamalli on aika toisenlainen verrattuna perinteisiin asianajotoimistoihin. Ainakin meidän tapauksessa on hyvä, että saamme monipuoliset palvelut yhdeltä luukulta. Jos meillä olisi yksi oma juristi, hän ei kuitenkaan voisi olla kaikkien juridiikan alojen asiantuntija, joten joutuisimme siinäkin tapauksessa ostamaan lakipalveluita ulkopuolelta. Nyt me saamme Fondian kautta apua erityyppisiin asioihin ja pidän erityisesti siitä, että meillä on Fondian päässä tietyt henkilöt, joita kontaktoidaan.”

Lue lisää

Juha-Heikki Tanskanen

Toimitusjohtaja,

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Lue lisää

other

”Tosi hyvin on sujunut, tämä on hyvin mutkatonta toimintaa. Kynnys kysyä ja soittaa on matala ja se liittyy sekä henkilöihin että konseptiin. Myös palvelu on nopeaa, vaikka meillä on ollut aika paljon asioita.”

Lue lisää

Johannes Boner

Lakiasianjohtaja,

Sappi Fine Paper Europe

Lue lisää

other

”Saamme sitä, mitä haluamme. Hinta-laatusuhde on erinomainen, ja palvelu toimii hyvin.”

Lue lisää

Antti Punkari

Hallituksen puheenjohtaja,

XMLdation

Lue lisää

other

”Fondian lakimiehen on ollut helppoa omaksua meidän toimintaympäristö ja liiketoimintamalli. Etenkin IPR- ja vastuuasiat ovat vaativia, ja olemme käyneet ne yhdessä läpi juurta jaksain. Fondian lakimies ottaa myös reippaasti kantaa asioihin, ja käytännön neuvottelutilanteissa hän pitää yhtiön puolta. Tämä on meille erittäin tärkeää, koska olemme pieni yhtiö.”

Lue lisää

Ben Wrede

Founding Partner & toimitusjohtaja,

Saari Partners Oy

Lue lisää

other

"Fondian asiakkaana olemme todella tyytyväisiä ja kokemuksemme yhteistyöstä on ollut positiivinen. Fondian kanssa voimme luottaa, että meille neuvotellaan hyviä sopimuksia ja saamme lakimiehiltämme hyvää sparrausta. Kommunikointi fondiaanien kanssa on helppoa ja sujuvaa."

Lue lisää

Björn Edlund

Toimitusjohtaja,

Junibacken

Lue lisää

other

"Mielestäni Fondia on erittäin moderni ja ammattitaitoinen firma, joka asettaa tarpeeni etusijalle. Näen heidän käyttävän aikansa tehokkaasti ja koen saavani rahoilleni hyvin vastinetta. Mielestäni ymmärrämme toisiamme."

Lue lisää

Risto Rautakorpi

Managing Partner,

Gorilla Capital Oy

Lue lisää

other

"Fondiaanit ovat sopivan proaktiivisia ammattilaisia, jotka vaikuttavat vilpittömästi miettivän aina asiakkaan kannalta parasta toimintamallia. Meillä on tunne, että uskallamme luottaa heidän arvostelukykyynsä; olemme heidän kanssaan turvallisissa käsissä."

Lue lisää

Sampo Hietanen

Founder & toimitusjohtaja,

MaaS Global

Lue lisää

other

"Fondian kanssa yhteistyö on mutkatonta ja arvostamme proaktiivista ja bisneslähtöistä otetta. Olemme asiakkaana vaativia. Bisneksemme on kansainvälistä ja kasvamme vauhdilla. ​ Fondia on pystynyt vastaamaan tähän tarpeeseen ja lakiosastopalvelun joustavuus tuli meillekin pienoisena yllätyksenä. "

Lue lisää

Fondia Finland 

Tel: +358 20 7205 400
Fax: +358 20 7205 499
Email: fondia@fondia.com

Postiosoite:
Fondia Oyj
PL 4, 00101 Helsinki

Paperilaskut:
Fondia Oyj
07069641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilaskut:
07069641@scan.netvisor.fi

Verkkolaskut: 
Verkkolaskutusosoite: 003707069641
Operaattori: Maventa (003721291126)/(DABAFIHH)

Verkkolaskutusosoite: FI8712283000034007
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)

Y-tunnus:
0706964-1

Fondia Sweden

Tel: +46 8 578 989 00
Email: sweden@fondia.com

Posti- ja käyntiosoitteet:

Fondia Tukholma
Fondia Legal Services AB
Birger Jarlsgatan 55
111 45 Tukholma

Fondia Göteborg
Fondia Legal Services AB
c/o Jansson & Norin AB
Kungsportsavenyen 18
411 36 Göteborg

Laskutusosoite:
Fondia Legal Services AB,
FRX3614
FE 301, 105 69 Stockholm  

Y-tunnus:
556878-4846

Fondia Baltic

Tel: +372 53 004 402
Email: estonia@fondia.com

Postiosoite:
Fondia Baltic Oü, Rotermanni 14,
10111 Tallinn

Laskutusosoite:
Fondia Baltic Oü, Rotermanni 14,
10111 Tallinn

Y-tunnus:
12350857