Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Nea Welling 13.3.2018 12:45

Mitä tehdä, jos mahtava tarjous nettikaupassa on pelkkä hintavirhe?

Moni meistä tekee viikoittain ostoksia eri nettikaupoissa. Välillä shoppailemme suomalaisissa verkkokaupoissa, mutta välillä ostamme tuotteet halvempaan hintaa esim. ruotsalaisesta tai saksalaisesta verkkokaupasta, jossa on käynnissä laajat alennusmyyntikampanjat.

Lue lisää

Aiheita: sosiaalinen media

Fondia 9.3.2018 16:48

Fondia Saari Partners Oy:n neuvonantajana varainhankintakierroksella

 

Lue lisää

Aiheita: yritysjärjestelyt ja rahoitus

Arto Lindfors 6.3.2018 11:03

Uudet IT2018 tietotekniikka-alan yleiset sopimusehdot on julkaistu

Keskuskauppakamari on julkaissut tiistaina 27. helmikuuta 2018 uudet tietotekniikka-alan sopimusehdot. Ehdot ovat nimeltään IT2018.

Lue lisää

Aiheita: ict

Jonathan Andersin 28.2.2018 14:30

Corporate Venture Capital Suomessa

Kuluneina vuosina suomalaisiin kasvuyrityksiin tehtyjen sijoitusten määrä on kasvanut tasaiseen tahtiin, mutta miten iso osuus tästä kasvusta on Corporate Venture Capital:lla ja mikä on suomalaisten teollisten yritysten osuus tästä markkinasta? Corporate Venture Capital:lla (CVC) tarkoitetaan teollisten yritysten pääomasijoittamista ja monet teolliset suuryritykset ovat perustaneet omia osastoja, tytäryhtiöitä tai rahastoja tekemään ja hallinnoimaan CVC-sijoituksiaan.

Lue lisää

Aiheita: yritysjärjestelyt ja rahoitus

Helena Kinnunen 9.2.2018 13:48

Asiantuntijaryhmä esittää:  Maankäytön suunnitteluun tulisi kaksi tasoa - yleissuunnitelma ja kehittämissuunnitelma

Keskiviikkona 7.2. luovutettiin professori Ekroosin johdolla tehty selvitys Maankäytön ja rakentamisen ohjauksen uudistamiseksi. Selvityksen laatimiseen osallistuivat professori Ekroosin ja allekirjoittaneen lisäksi emeritusprofessori Hannu Katajamäki Vaasan yliopistosta, professori Panu Lehtovuori Tampereen teknillisestä yliopistosta sekä johtava tutkija Aija Staffans Aalto-yliopistosta.

Lue lisää

Aiheita: kiinteistöt ja rakentaminen

Kommentoi